İSTANBUL / SANCAKTEPE - Cengiz Topel Ortaokulu

Cengiz Topel Ortaokulu

Adres
Akpınar Mahallesi, Malkoçoğlu Cd. Selam Sk. No 35/A Sancaktepe/İSTANBUL Okulumuza Cengiz Topel İlköğretim Okulu durağından geçen 11SA, 132C, 132Z, KM60 ve Kartal,Yenidoğan, Samandıra ve Sultanbeyli dolmuşları geçmektedir.
Vizyon
Markalaşmış, değer üreten ve ürettiği değerlerle çevresini olumlu şekilde etkileyen bir eğitim kurumu olmak. Gücünü Türk milletinin değerlerinden alan, her alanda kendini geliştirerek daima daha iyiye ulaşmaya çalışan idealist nesiller yetiştirilmesine ve Türkiye Cumhuriyeti´nin kalkınıp çağın ötesine geçerek her alanda lider olmasına katkı sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi; Türk Milletinin milli, ahlâkî, İnsanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştire; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, yapıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek; Gerekli bilgi, beceri, davranışlar kazandırarak hayata hazırlamak ve hem kendilerini mutlu edecek hem de topluma yararlı olacak bir meslek sahibi olmalarına katkı sağlamaktır.
Atletizmde Sancaktepe ilçe birinciliği ve üçüncülüğü
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
08.00-13.40
Ulaşım
Akpınar Mahallesi, Malkoçoğlu Cd. Selam Sk. No:35/A Sancaktepe/İstanbul
Samandıra merkeze 3 km. Sancaktepe Kaymakamlığına 10 km
FUTBOL, FUTSAL, BASKETBOL, VOLEYBOL, MASA TENİSİ, ATLETİZM
Bilimsel Etkinlikler
Müzeler, Bilim Sanat Merkezleri ile Tarihi ve Turistik yerlere çok sayıda geziler düzenlenmektedir.
Yetim Kardeş, Kardeş Okul, Umuda Gülümse Kısa Film Projesi
Diğer Hususlar
Beyoğlu Okçular Vakfı, Boğaz Turu, Panorama 1453, Miniatürk, Sivas, Feshane, Tarihi Yarımada gezileri düzenlendi ve düzenlenmeye devam etmektedir.