İSTANBUL / SANCAKTEPE - Cengiz Topel Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılı okulumuzda çok büyük bir coşku ile kutlandı. Yaşasın 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine trafik polisleri tarafından trafik eğitimi semineri verildi.

Ekm

Sancaktepe İŞKUR kurumu  tarafından okulumuz 8.sınıf öğrencilerine  Meslek Seçiminin Önemi konulu seminer verildi.

Haz

Okulumuz öğretmenleri ZUHAL SÜRÜCÜ VE DİLEK ENİŞ tarafından  Görsel sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde yapılan çalışmalar ile sene sonu sergimiz yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Sancaktepe İlçe Trafik ve Denetleme Şubesi tarafından okulumuzda Tafik Haftası sebebiyle öğrencilerimize eğitim verilmiştir.

May

Okulumuzda tüm sınıflar arasında gerçekleştirilen futbol turnuvası ve kupa törenimizeait fotoğraflar paylaşıldı.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz ile büyük bir coşkuyla kutlandı .